Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Flyttstädning Alby

Flyttstädning Alby - Professionell service med garanti

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, och att behöva tänka på flyttstädningen kan göra det hela ännu mer överväldigande. Men med oss på Novari Flyttstädning behöver du inte oroa dig! Vi erbjuder professionell flyttstädning i Alby med flera fördelar som gör din flytt så smidig som möjligt.

Flyttstädning Alby

Varför välja Novari Flyttstädning Alby?

När du väljer Novari Flyttstädning Alby får du inte bara en noggrann och professionell städning, utan också flera andra fördelar som gör att vi sticker ut från mängden. Här är några av de främsta anledningarna till att anlita oss:

14 Dagars Garanti: Vi erbjuder en 14 dagars garanti på vår flyttstädning. Detta innebär att om den nyinflyttade inte är nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad.

50% Rutavdrag Direkt på Fakturan: Vi ger dig 50% rutavdrag direkt på fakturan, och vi sköter ansökan hos Skatteverket åt dig. Det sparar tid och pengar och gör processen smidigare för dig.

Specialiserade på Flyttstädning: Vi är experter på flyttstädning och följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav och förväntningar.

Inga Extra Kostnader för Helgdagar: Vi tar inte extra betalt för arbete som utförs på helgdagar. Vår prissättning är transparent och du behöver inte oroa dig för några dolda avgifter.

F-skatt och Försäkring: Självklart har vi F-skatt och är fullt försäkrade, vilket ger dig ytterligare trygghet när du anlitar våra tjänster.

Fördelar med Novari Flyttstädning Alby

Att anlita oss för din flyttstädning i Alby innebär flera konkreta fördelar. Här är några av dem:

Fönsterputs Ingår: När du bokar flyttstädning med oss ingår fönsterputsning, så du kan vara säker på att ditt hem ser strålande rent ut både invändigt och utvändigt.

Erfaren Personal: Vår personal har många års erfarenhet inom flyttstädning och vet exakt vad som krävs för att göra ett hem skinande rent inför nästa boende.

Lätt Bokningsformulär: Vår hemsida erbjuder ett lättanvänt bokningsformulär som gör det enkelt att boka din flyttstädning på bara några minuter.

Kostnadsfri Avbokning: Om du skulle behöva avboka din flyttstädning kan du göra det kostnadsfritt upp till tre dagar innan det planerade städtillfället.

Så Här Fungerar Vår Flyttstädning i Alby

När du bokar flyttstädning i Alby med Novari Flyttstädning kan du räkna med en professionell och noggrann städning som uppfyller alla krav och standarder. Här är en kort genomgång av hur processen fungerar:

  1. Bokning: Använd vårt enkla bokningsformulär på hemsidan för att boka din flyttstädning. Du kan välja datum och tid som passar dig bäst.

  2. Förberedelser: Innan vi kommer, se till att alla möbler och personliga föremål är borttagna så att vi kan städa effektivt.

  3. Städning: Vår erfarna personal anländer på utsatt tid och genomför en noggrann städning av hela bostaden. Vi ser till att alla ytor, inklusive kök, badrum, och golv, är skinande rena.

  4. Kontroll och Garanti: Efter städningen gör vi en kontroll för att säkerställa att allt är i perfekt skick. Om den nyinflyttade inte skulle vara nöjd, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister inom 14 dagar.

Att anlita Novari Flyttstädning Alby är ett säkert val för en problemfri flytt. Vi tar hand om allt städningsrelaterat, så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem. Boka din flyttstädning idag och upplev skillnaden med vår professionella service.

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd