Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Byggstäd

Byggstäd Stockholm är en tjänst med många fördelar

Har du någonsin överväg att köpa byggstäd som en städtjänst? Konceptet kan tyckas lite märkligt för den oinvigde, för byggplatser ska väl per definition vara röriga och smutsiga?! Mellan lager av betong och grus brukar man kunna finna sågspån och delar av ett gammalt armeringsjärn. Men en byggarbetsplats som är ostädad liknar i själva verket en soptipp mer än någonting annat.

Byggstäd Stockholm

Detta är också själva problemet. Alla byggentreprenörer förstår vikten av en ordentlig städning för att jobbet ska kunna ses som väl utfört. Inget jobb är färdigt förrän bygget ser beboeligt ut och inte längre liknar just en arbetsplats. Men även under själva byggets gång finns det goda skäl att hålla rent. Därför väljer många byggföretag att köpa byggstäd Stockholm, och denna tjänst kan visa sig vara värd betydligt mer än vad man först kanske tror.

Om ditt företag är verksamt i byggbranschen och idag städar själva (eller inte alls) på arbetsplatsen bör du onekligen läsa vidare!

Fördelarna med byggstäd Stockholm för byggföretag

Det finns många fördelar med att använda sig av byggstäd för att hålla rent:

  • Arbetsmiljön främjas
  • Produktiviteten ökar
  • Råttor och annan ohyra hålls borta
  • En mer positiv bild av företaget förmedlas utåt.

Till att börja med är en stökig och oren byggarbetsplats ofta en osäker arbetsmiljö att vistas i. Detta känner många till men det är tyvärr desto färre som tar det på så stort allvar som krävs. Bara en liten vindpust kan få sågspån att blåsa upp och färdas in i ögonen på en byggarbetare. Denne kanske är i full färd med att arbeta med ett kraftfullt verktyg eller bära på ett tungt föremål. Det kan därmed uppstå väldigt farliga situationer och i värsta fall leda till allvarliga arbetsolyckor.

Dessutom är allt skräp ohygieniskt och matrester kan locka till sig råttor och annan ohyra. Detta är förstås inget som man vill ha i en helt ny byggnad. Som du förstår är det viktigt att städa upp all oreda. Detta görs lämpligast av experter på just byggstäd.

Väl utförd byggstäd Stockholm är ett enkelt men effektivt verktyg

En städad och säker arbetsplats inbjuder till högre produktivitet. När arbetsplatsen är ren och ordnad kan arbetarna röra sig fritt och arbeta skyndsamt. Det är också viktigt att de snabbt och enkelt kan hitta sina verktyg och byggmaterial. Genom att avlägsna allt skräp och bringa reda i kaoset kan deras motivation effektivt höjas med enkla medel.

En annan anledning att köpa byggstäd Stockholm har att göra med den bild som ditt företag förmedlar utåt. Vad säger skicket på arbetsplatsen om företaget och dess personal? Vill ni ha ett rykte om er att vara kompetenta och skickliga eller den raka motsatsen? Alla människor svarar bättre på ordning och reda och det ger dessutom ett bättre intryck.

Som du kan se finns det många fördelar med att använda byggstäd som ett värdefullt verktyg vilket främjar arbetsmiljön och produktiviteten. Dessutom står ditt företags goda rykte på spel. Därmed rör det sig om så mycket mer än att bara hålla golvet rent!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd