Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Flyttstäda

Flyttstäda själv - Hur gör jag detta på egen hand?

Ska du snart flytta till ett nytt hem? Då har du förmodligen redan insett att en av de viktigaste uppgifterna på din lista är att flyttstäda ditt gamla boende. Att göra det själv kan vara en utmaning, men med rätt strategi och några användbara tips kan du enkelt klara av det. Läs vidare för att ta reda på hur du kan genomföra flyttstädningen på egen hand och säkerställa att ditt gamla hem lämnas i toppskick för nästa ägare.

Flyttstäda

Steg för steg-guide: Så här gör du din egen flyttstädning

Att flyttstäda själv kan verka som en skrämmande uppgift, men med en välplanerad strategi kan du ta itu med det utan stress. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att göra din egen flyttstädning som ett proffs:

  1. Skapa en plan: Börja med att göra en lista över alla områden som behöver städas. Dela upp listan i olika rum för att hålla det organiserat och hanterbart.

  2. Samlar dina verktyg: Innan du börjar, se till att du har alla nödvändiga rengöringsprodukter och verktyg till hands. Du kommer att behöva dammsugare, mopp, rengöringsmedel, trasor och eventuellt även desinfektionsmedel.

  3. Ta bort skräp och röra: Innan du dyker in i rengöringen, se till att rummet är fri från oönskat skräp och röra. Detta gör det enklare att rengöra ytor ordentligt.

  4. Börja uppifrån och arbeta ner: När du städar varje rum, börja från toppen. Torka av tak, lampor och hyllor innan du går vidare till möbler och golv.

  5. Fokusera på detaljerna: Rengör noggrant hörn, lister och andra svårtillgängliga områden. Det är dessa detaljer som verkligen gör skillnad i slutresultatet.

  6. Rengör köket noggrant: Köket är en plats som kräver extra uppmärksamhet. Rengör ugnen, spisen, diskbänken och köksluckor. Glöm inte att ta bort matrester och fettfläckar.

  7. Frischa upp badrummet: I badrummet är hygien särskilt viktigt. Rengör toalett, badkar, handfat och speglar ordentligt. Byt också ut eventuella trasiga eller slitna duschdraperier.

  8. Dammsug och moppa golv: Avsluta genom att dammsuga och moppa golvet i varje rum. Se till att inte missa några hörn eller svåråtkomliga områden.

Gör det själv eller anlita proffsen? Varför överlåta flyttstädningen till Novari?

Att göra din egen flyttstädning kan vara tillfredsställande, men det är också tidskrävande och kräver noggrannhet. Om du känner att du inte har tillräckligt med tid eller energi för att hantera flyttstädningen på egen hand, varför inte överväga att anlita professionell hjälp från Novari?

Vi på Novari är experter på flyttstädning och kan garantera en grundlig och effektiv rengöring av ditt gamla hem. Med vårt erfarna team och högkvalitativa rengöringsprodukter kan vi säkerställa att ditt gamla boende lämnas i perfekt skick för de kommande ägarna. Genom att anlita oss kan du frigöra din tid och energi för att fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt.

Sammanfattningsvis är flyttstädning en viktig del av flyttprocessen, och du kan definitivt göra det själv med rätt strategi. Men om du vill ha en smidigare och stressfri upplevelse, överväg att anlita oss på Novari för att göra jobbet åt dig. Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd lösning för din flyttstädning och låt oss hjälpa dig att säkerställa en ren start i ditt nya hem!

27 Aug 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd