Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦🧹
×

Fönsterputs Stockholm

Köp fönsterputs Stockholm av professionella fönsterputsare

Har du ett företag som är beläget i huvudstaden? Oavsett om det rör sig om en butik eller någon annan affärsverksamhet är fönstren på sätt och vis företagets ansikte utåt. Därför är det viktigt att företagets fönster hålls rena och putsade för att öka attraktionskraften gentemot kunderna. Detta behov förstår leverantörer av tjänster inom fönsterputs i Stockholm. De putsar ditt företags fönster och gör förbipasserande mer intresserade av vad som döljer sig inuti lokalerna.

Fönsterputs Stockholm

Läs vidare så berättar vi mer om de fördelar som det för med sig att anlita professionella fönsterputsare.

Fönsterputs i Stockholm ger god avkastning på investeringen

Vänder sig ditt företag till förbipasserande kunder för att sälja produkter eller tjänster till dessa? Då vet du hur viktigt det är med en representabel fasad för att kunna locka till sig nya kunder. Men blinkande neonskyltar och välklädda skyltdockor hjälper föga om fönstren är smutsiga och ger ett icke-inbjudande intryck. Dessutom kan kunderna ha svårt att se vilka produkter som säljs om de fönster som ska agera skyltfönster är orena.

Med rena och inbjudande fönster får du dock ett skyltfönster som lockar in kunderna i din butik. Detta är ett gammalt och enkelt men ack så effektivt marknadsföringsknep. Genom att strategiskt placera ut populära varor i skyltfönstren kan du attrahera kunder och få dem att öppna sina plånböcker. Men för att detta ska bli verklighet är det alltså viktigt att fönstren är rena. Som du säkert förstår kan du få en bra avkastning på din investering när du väljer att köpa professionell fönsterputs i Stockholm.

Professionella fönsterputsare har nämligen högklassiga rengöringsprodukter som inte bara rengör fönstren utan även ökar glasets genomskinlighet. Det innebär att synligheten in i skyltfönstret eller in i lokalerna ökar. Därmed ökar även antalet förbipasserande kunder som bestämmer sig för att besöka din butik. Fönsterputsningen är därmed en investering som snabbt betalar av sig genom ökad försäljning i butiken.

Fler positiva effekter av fönsterputs Stockholm än enbart ökad försäljning

En ökad försäljning är såklart positivt för ditt företag. Det är dock inte den enda positiva effekten av en professionellt utförd fönsterputs i Stockholm. Till de övriga fördelar som det för med sig att låta arbetet utföras på ett fackmannamässigt sätt kan följande aspekter nämnas:

  • Ett rent fönsterglas är mer hygieniskt. Tyvärr händer det alltför ofta att rengöringen av butiksfönster är otillräckligt utförd. Det gör att bakterier förblir kvar på glaset och utsätter många människor för en smittorisk på daglig basis. Genom att beställa fönsterputs i Stockholm kan du se till att bakterierna effektivt avlägsnats från fönstren.

 

  • Har din butik funnits på samma plats i flera år? Då är risken stor att fönstren är i behov av en djupgående och ordentlig rengöring. Vissa fläckar sätter sig nämligen djupt i repor och liknande. Men professionella fönsterputsare har den kunskap och de verktyg som krävs för att kunna rengöra och putsa fönster på djupet.

Var det ett tag sedan ditt företags fönster putsades ordentligt? Då har du goda skäl att boka en djupgående fönsterputs i Stockholm!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd