Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦🧹
×

Tjänst för Mäklare

Premium Flyttstädningstjänst för Mäklares Kunder: Novari Garanterar Kvalitet och Professionalitet

Är du en mäklare som letar efter en pålitlig partner för att säkerställa att dina kunders bostäder lämnas i perfekt skick vid avflyttning? Då har du kommit till rätt plats. Novari erbjuder en exklusiv Premium Flyttstädningstjänst som är skräddarsydd för mäklares behov och höga standarder.

Vi garanterar inga klagomål eller reklamationer då vi :

  • Låter enbart arbetsledare städa
  • Efterkontroller på städningen
  • Personlig hög service till kunderna
  • lämnar en liten gåva till alla kunder när vi är klara

Tjänst för Mäklare

Vårt Dedikerade Team och Professionella Approach

På Novari förstår vi vikten av att leverera en förstklassig tjänst till både mäklare och deras kunder. Vårt dedikerade team av erfarna städexperter arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje bostad lämnas i absolut toppskick inför visningar och avflyttning.

Kvalitetssäkring och Kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och garantera total kundnöjdhet. Genom att använda de bästa produkterna och den senaste tekniken inom städning, ser vi till att varje yta rengörs noggrant och effektivt. Vår kvalitetssäkringssystem säkerställer att inget lämnas åt slumpen och att varje detalj tas om hand.

Samarbete med Mäklare: Vårt Gemensamma Mål

För Novari är samarbetet med mäklare mer än bara affärer, det handlar om att bygga långsiktiga relationer och skapa ömsesidigt förtroende. Vi förstår att mäklarens rykte är avgörande och att varje kundinteraktion är en möjlighet att göra ett positivt intryck. Genom att erbjuda enastående städningstjänster, bidrar vi till att förstärka mäklarens varumärke och stärka deras position på marknaden.

Gratis Kontorsstädning: Ett Tack från Novari

Som en extra förmån för våra mäklarpartners erbjuder vi även gratis kontorsstädning för deras kontor. Vi vet att ett rent och prydligt arbetsutrymme är avgörande för att skapa en professionell och välkomnande atmosfär för både personal och besökare. Genom att låta oss sköta kontorsstädningen kan mäklare fokusera på att göra affärer medan vi tar hand om resten.

Välj Novari för Premium Flyttstädningstjänster

Oavsett om det handlar om en lägenhet, villa eller kontorslokaler, kan du lita på Novari för att leverera enastående Premium Flyttstädningstjänster som överträffar förväntningarna. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan samarbeta för att uppfylla dina behov och hjälpa till att göra varje kunds flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt. Med Novari vid din sida kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig städservice varje gång.

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd