Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Novari Flyttstädning för en smidig flytt

Flyttstädning för en enklare och smidigare flytt

Professionell flyttstädning är ett enkelt, bekvämt och prisvärt sätt att flytta snabbare och bättre. Istället för att behöva skrubba din gamla bostad från golv till tak mitt i flyttstressen, kan du lägga mer tid och energi på att göra dig hemmastadd i din nya.

Hos oss kan du boka proffsig, effektiv och pålitlig flyttstädning till ett schysst pris. Alltid med garanti på resultatet förstås. Låter det som något för dig? Nedan kan du läsa mer om vilka vi är, vad du kan förvänta dig om du anlitar oss för en flyttstädning samt hur du gör för att boka.

Bäst i stan på flyttstädning

Bra städfirmor för flyttstädning finns det gott om i såväl små som stora städer runt om i Sverige – så vad är det som skiljer oss från övriga? Framförallt skulle vi säga tre saker; grym städning till riktigt konkurrenskraftigt pris, kundservice i världsklass och en stor dos flexibilitet.

Vår städfirma är liten och personlig, med medarbetare som alla har lång erfarenhet av professionell städning – såväl flyttstädning som andra städtjänster. Hos oss kan du lita på att du som kund alltid står i främsta fokus, och att vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd. Dels vad gäller själva städresultatet förstås, men också när det kommer till tillgänglighet.

Vi försöker alltid vara så flexibla som möjligt för önskemål om tid och datum för städning. Skulle vi vara fullbokade just den dag du önskar, hittar vi ett så närliggande datum som möjligt istället. För bästa chans att kunna boka den dag du önskar rekommenderar vi dig att vara ute i så god tid som möjligt med din förfrågan.

Sammanfattat kan sägas att vi garanterar dig en proffsig flyttstädning till bra pris, med personligt bemötande och hög tillgänglighet.

Vad ingår i vår flyttstädning?

Kraven på en flyttstädning är högre än för en vanlig storstädning. Fler ytor måste rengöras och som säljare kan du bli ersättningsskyldig om resultatet inte uppfyller de krav som ställs. Tar du hjälp av oss kan du lita på att du får en ordentligt utförd flyttstädning som innehåller alla städmoment som krävs och som efterlämnar ett tillfredsställande resultat.

I vår grundtjänst för flyttstädning är följande moment alltid inkluderade:

  • dammsugning och våttorkning av alla golv i bostaden.
  • avtorkning alla fria ytor.
  • komplett städning av kök – inklusive utanpå och inuti samtliga skåp och lådor samt vitvaror, ugn, fläkt och övriga ytor.
  • komplett städning av badrum (även bakom badkar om möjligt samt avkalkning i dusch vid behov).
  • avtorkning av alla kontaktytor, såsom strömbrytare, handtag, knoppar och uttag samt element, dörrar, lister, foder och socklar
  • fönsterputsning

Beställer du en vanlig flyttstädning rengör vi alla ytor som hör till själva bostaden. Vill du även få städat i förråd, garage eller andra bityor kan du köpa till det som en extra tjänst. Kom bara ihåg att ange ett sådant önskemål i din bokningsförfrågan.

Billigare flyttstädning med RUT-avdrag

Du vet väl att flyttstädning för privatpersoner räknas som en hushållsnära tjänst? Detta innebär att du kan få kostnaden reducerad med upp till 50% med hjälp av det så kallade RUT-avdraget.

För att kunna få avdrag för din flyttstädning behöver du eller närstående ha bott i bostaden som ska städas, vara skattskyldig i Sverige och ha fyllt 18 år. Du måste också ha RUT-avdrag kvar att nyttja (max 50 000 kr per person och år). I övrigt behöver du inte tänka på någonting – vi sköter allt det administrativa med rapportering till Skatteverket.

Låter ovanstående intressant och du önskar boka en flyttstädning med oss? Då är du varmt välkommen att höra av dig redan idag. Skicka in en förfrågan via vår hemsida så återkommer vi med en offert så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra av dig – och att få göra din flytt enklare, smidigare och smartare.

1 Mar 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd