Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Vad Ingår I Flyttstädning

Vad Ingår i Flyttstädning? Novari Har Svaret!

När flyttdatumet närmar sig är det naturligt att fundera över flyttstädningen – den sista pusselbiten för att lämna ditt gamla hem i toppskick. Vad inkluderas egentligen i en flyttstädning, och varför är det värt att överväga att boka professionell hjälp? Novari, din pålitliga partner i städbranschen, ger dig svaren och en övertygande anledning att låta oss ta hand om din flyttstädning.

Vad Ingår I Flyttstädning

1. Grundlig Rengöring av Alla Ytor:

 • Vi börjar med att noga rengöra alla ytor i ditt hem. Från golv till tak, väggar till tak, lämnar vi inget åt slumpen för att säkerställa att varje hörn är fläckfritt.

2. Kök:

 • Vårt fokus i köket innefattar rengöring av vitvaror både utvändigt och invändigt, bänkytor, och köksluckor. Vi ser till att spis, ugn, och kylskåp är skinande rena.

3. Badrum:

 • Badrummet får en extra dos av uppmärksamhet. Toalett, handfat, badkar eller dusch – allt rengörs noggrant. Vi avlägsnar också eventuell mögel eller kalkavlagringar.

4. Fönsterputsning:

 • För en klar och fräsch utsikt ingår fönsterputsning både inifrån och utifrån. Vi ser till att inga fläckar hindrar det naturliga ljuset från att strömma in.

5. Dammtorkning av Möbler:

 • Varje möbel dammtorkas för att säkerställa att ingen dammruta lämnas kvar. Detta inkluderar inuti skåp och garderober.

6. Avlägsnande av Spindelnät och Insektsbo:

 • Utvändiga ytor inspekteras och rengörs, inklusive avlägsnande av spindelnät och insektsbon för en fräsch yttre presentation.

Varför Bör Du Boka Med Novari?

 1. Erfarenhet och Professionalism:

  • Med års erfarenhet i ryggen vet Novari vad som krävs för att leverera en flyttstädning av högsta kvalitet. Vår professionalism och dedikation har gjort oss till en pålitlig aktör i städbranschen.
 2. Skräddarsydda Tjänster:

  • Vi förstår att varje hem är unikt. Våra tjänster är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och krav. Det är inte bara en standardstädning – det är en anpassad upplevelse.
 3. Depositionsgaranti:

  • Vi förstår vikten av att återfå din säkerhetsdeposition. Genom att boka med Novari ökar du dina chanser att få tillbaka hela eller delar av depositionen.

Boka Din Flyttstädning Med Novari Idag!

Nu när du vet vad som ingår i en flyttstädning och varför Novari är det bästa valet, uppmanar vi dig att boka med oss. Lämna över ansvaret för din flyttstädning i våra erfarna händer och fokusera på att starta ditt nya kapitel. Kontakta Novari idag för att säkra din professionella flyttstädning och lämna ditt gamla hem i toppskick!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd