Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦🧹
×

Vi på Novari Flyttstädning

Flytta smartare med Novari flyttstädning

Är du på gång att byta bostad? Unna dig själv en smidigare, smartare och mindre stressig flytt genom att leja bort städningen till oss på Novari Flyttstädning. På så sätt slipper du själv rodda med ett av de mest krävande momenten i samband en flytt, och kan istället lägga mer fokus på att komma i ordning i din nya bostad.

Hos oss kan du boka professionell flyttstädning av både hus och lägenhet till konkurrenskraftigt pris och med hög tillgänglighet. Alltid med ett skinande rent resultat förstås.

Varför anlita oss för en flyttstädning?

När du lejer bort en flyttstädning vill du känna dig trygg med att din gamla bostad blir ordentligt ren, att du som kund får bra service och ett proffsigt bemötande samt att du får ett rimligt pris. En garanti på det utförda arbetet är också bra att få, så att du kan begära en omstädning om det mot förmodan inte skulle bli helt bra vid första tillfället.

Allt det och lite till får du om tar hjälp av oss. Vi är en liten och personlig städfirma som erbjuder samma kapacitet och erfarenhet som våra större konkurrenter, men med ett mer personligt bemötande. Hos oss på Novari Flyttstädning står du som kund alltid i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att möta dina önskemål och vara så flexibla som möjligt.

Det här ingår hos Novari Flyttstädning

  • Rengöring av samtliga golvytor (dammsugning och våttorkning).
  • Avtorkning fast inredning.
  • Komplett rengöring av kök och badrum – inuti och om möjligt bakom vitvaror samt avkalkning vid behov.
  • Avtorkning av element, strömbrytare, fönsterbrädor, dörrar, handtag, lister, dörrfoder och socklar.
  • Fönsterputsning.

Vi städar alla ytor som tillhör själva bostaden. Vill du köpa till städning av förråd, garage, trädgård eller andra biytor som inte finns i bostaden är det självklart möjligt. Tala bara om ditt önskemål om eventuella tillägg i samband med att du gör en bokningsförfrågan.

Hållbar flyttstädning för en friskare planet

Alla våra städtjänster, såväl flyttstädning som storstädning och veckostädning, sker med miljövänliga rengöringsmedel och ett klimatsmart tänk. Vi vet att det går alldeles utmärkt att få ett utomordentligt rent resultat utan starka kemikalier som är skadliga för såväl djur och natur, som för oss människor.

Tar du hjälp av oss för din flyttstädning kan du känna dig trygg med att vi utför jobbet med hänsyn till miljön och att vi efterlämnar din bostad skinande ren från golv till tak – utan onödig påfrestning på miljön.

Boka din flyttstädning med oss redan idag

Genom att låta en städfirma sköta den sista städningen av din gamla bostad kan du få mer tid och energi över till att boa in dig i ditt nya hem. Och ordna med sådant som adressändring, byte av elavtal och annat fix som också hör en flytt till.

Vill du komma i kontakt med oss för att boka flyttstädning gör du det enklast via vår hemsida. Skicka in en förfrågan med uppgifter om bostadens storlek (antal rum och yta i kvadratmeter), vilken typ av bostad det gäller (villa, lägenhet eller fritidshus), vilket datum du önskar få städningen utförd samt om du vill boka något tillägg.

Så snart vi mottagit din förfrågan sammanställer vi en offert som vi skickar ut till dig. Denna är helt kostnadsfri och innebär inte att du förbinder dig till något. Vi bekräftar även ditt val av datum, alternativt ger förslag på en närliggande dag om vi skulle vara fullbokade precis då.

Vill du slutföra bokningen bestämmer vi dag och tid för städningen. Därefter kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta resten. Allt du behöver göra är att ge oss tillgång till bostaden på dagen för städningen. Hur enkelt, smidigt och bekvämt som helst.

Varmt välkommen till vår städfirma – vi hjälper dig att flytta smartare.

7 Sep 2022

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd