×

Dödsbostädning

Dödsbostädning Stockholm känns enklare när du tar hjälp

När en nära anhörig går ur tiden är bortgången alltid svår för de anhöriga. En av de praktikaliteter som du behöver ordna med är städningen av dödsboet. Genom att anlita proffs på dödsbostädning slipper du själv vara delaktig i städningen. Det kan vara svårt att veta var du ska börja och det är även lätt hänt att du blir överväldigad av denna uppgift. För många är den helt enkelt alltför fysiskt och känslomässigt påfrestande för att kunna hantera.

Vi förstår att det är stressande och känslomässigt uttömmande att behöva städa bostaden efter en person som har avlidit. Detta gäller i synnerhet om personen ifråga har varit en stor samlare av diverse ting. Under årens lopp kan en hel del föremål ha ackumulerats i bostaden. Att som anhörig ta sig an jobbet att städa bostaden kan då kännas övermäktigt.

SE PRISER

 

Vi är specialister på dödsbostädning Stockholm

Vi specialiserar oss på dödsbostädning och hjälper dig att utföra en utförlig städning av dödsboet. Vår kunskap och erfarenhet låter oss städa dödsbon på ett medlidsamt sätt. Vi förstår att det kan finnas värdefulla tillhörigheter, minnessaker och andra föremål med stort sentimentalt värde bland alla tillhörigheter. Det är nämligen sällan som allt är att betrakta som rent skräp.

Tack vare vårt metodiska arbetssätt kan vi avlägsna alla oönskade saker och hjälpa dig att återfå de föremål som du faktiskt vill ha. I samma veva ser vi till att städa hela bostaden och säkerställa att den är i ett gott skick.

Därför bör du ta hjälp med Dödsbostädning i Stockholm

I alla bostäder finns det efter att den boende har avlidit föremål som uppenbarligen är skräp. Genom att anlita ett företag som sysslar med dödsbostädning slipper du själv gå igenom bostaden i jakt på alla de föremål utan värde som ska forslas bort från bostaden. Mat och dryck är några exempel på sådana föremål, men det kan naturligtvis röra sig om de flesta ting mellan himmel och jord.

Vi som är yrkesverksamma inom dödsbostädning är specialister på att städa dödsbon. En god anledning att kalla in oss är att du kanske inte tidigare har insett att den avlidne är en samlare utöver det vanliga. Personer som har ett tvångsmässigt förhållande till samlande har en tendens att samla på sig enorma mängder föremål.

Att rensa upp bostaden efter att en sådan person har avlidit är ofta en övermäktig uppgift. Då kan det kännas väldigt skönt att lämna över arbetet till personer utan anknytning till den avlidne. Vi har dessutom lång erfarenhet av att städa dödsbon tillhörande såväl samlare som icke-samlare.

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd