×

Hemstädning

Professionell och prisvärd Hemstädning  Stockholm

Drömmer du om ett vardagspussel som känns lite enklare att få ihop och ett liv som överlag känns mindre stressigt? Gör som många andra i Stockholm och unna dig hjälp med professionell hemstädning. Antingen en gång per vecka som en regelbunden vardagslyx - eller någon gång ibland då varken tiden eller energin räcker till att göra det själv.hemstädning stockholm

Vi på Novari Hemstädning har lång erfarenhet av professionell städning i hemmamiljöer - och vi hjälper dig gärna. Hos oss är du alltid garanterad prisvärd hemstädning med ett fläckfritt och skinande rent resultat. Vi städar din bostad snabbt och effektivt, så att du får tid över till annat.

Gratis Offert

Hemstädning av hus och lägenheter i Stockholm

Professionell städhjälp kan vara värdefullt oavsett hur stor eller liten bostad du har i Stockholm. Bor du i en stor villa med många rum och generösa ytor kan professionell städhjälp vara nästintill en förutsättning för att få livet att gå runt - men även i mindre lägenheter kan det vara en investering värd att satsa på.

Att kunna stryka en av alla vardagssysslor från att göra-listan samt att få komma hem till rena och välstädade ytor ger både ökad trivsel och skapar mer utrymme för återhämtning. Vi på Hemstädning Stockholm är glada över att genom våra tjänster kunna bidra med ökad livskvalitet till våra kunder.

Till oss kan du vända dig för hemstädning av såväl hus som lägenhet i Stockholm. Har du ett fritidshus kan vi givetvis stå till tjänst med städning där också. När du anlitar oss för en hemstädning i Stockholm ingår vanligtvis följande moment:

  • Dammsugning och våttorkning av alla golv
  • Avtorkning fria ytor, dörrar, lister och möbler
  • Dammsugning av mattor
  • Utvändig rengöring av kök och badrum
  • Avtorkning strömbrytare, element, fönsterbrädor, dörrhandtag och dylikt

Ovanstående avser en vanlig grundstädning. Önskar du komplettera med något ytterligare moment går det givetvis bra att köpa till fler tjänster - till exempel fönsterputsning eller rengöring inuti vitvaror.

RUT-avdrag för billigare hemstädning i Stockholm

Hemstädning i Stockholm räknas som en så kallad hushållsnära tjänst, för vilken du har möjlighet att använda det förmånliga RUT-avdraget. Med RUT-avdraget kan du få dra av upp till 50% av den totala arbetskostnaden - vilket naturligtvis gör stor skillnad för slutpriset. Tack vare RUT-avdraget har professionell hemstädning i såväl Stockholm som resten av Sverige blivit mer tillgängligt för fler.

Väljer du att anlita oss hjälper vi dig självklart med administrationen kring avdraget. Är du berättigad till RUT-avdrag sköter vi all rapportering till Skatteverket och reducerar din faktura med det belopp som ditt avdrag motsvarar. Det enda du som kund behöver göra är att betala fakturan när den dimper ned i brevlådan.

På Hemstädning Stockholm vill vi erbjuda en kvalitativ städtjänst som är enkel och smidig från början till slut. Från det att du tar en första kontakt och begär en offert, tills dess att sista detaljen är putsad och hemstädningen avklarad.

Vi tycker att det ska vara lätt, bekvämt och prisvärt att alltid ha ett välstädat hem.

Varmt välkommen till oss på Novari Hemstädning!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd