Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Visningsstäd Stockholm

Boka visningsstäd Stockholm och få mer pengar för bostaden

Ska du lägga ut din bostad till försäljning och vill kunna visa upp den från dess bästa sida? Genom att beställa visningsstäd kan du säkerställa att din villa eller lägenhet är städad och redo på visningsdagen.

Gratis Offert

Därför bör du boka visningsstäd Stockholm

Som du säkert känner till finns det mycket att stå i när du säljer din bostad. Du behöver inte bara hitta den perfekta fastighetsmäklaren och utföra eventuella nödvändiga reparationer i bostaden. Du måste dessutom vara kreativ och fundera över hur du ska locka så många spekulanter som möjligt till visningen.

Visningsstäd Stockholm

På dagens konkurrensutsatta bostadsmarknad behöver du ta till alla möjliga knep för att göra ett gott intryck på de presumtiva köparna. Det betyder att ditt hem helt enkelt måste se perfekt ut på visningen. Oavsett om du ska arrangera en fysisk visning av bostaden eller börja med att ta foton att lägga ut på nätet behöver hemmet vara fläckfritt. Därför gör du bäst i att boka ett visningsstäd som innefattar städning av allt från golv till tak.

Det finns flera anledningar till att du bör boka städ av din bostad före visningen:

  • Potentiella köpare vill ha ett hem som ser nytt ut.
  • Genom att boka visningsstäd kan du ägna dig åt annat och slippa städa.
  • En fackmannamässigt utförd städning inför visningen är sannolikt en bra investering.

Köparna vill att ditt hem ska se nytt ut

Vi har alla olika tankar om vad “städat” egentligen innebär. Till exempel kanske du inte bryr dig särskilt mycket om det finns lite damm här och var. Men dina potentiella köpare kan ha ett helt annat perspektiv och vilja äntra en kliniskt ren bostad på visningsdagen. I annat fall kanske de inte överhuvudtaget är intresserade av att lägga ett bud på den. Ju bättre ditt hem ser ut desto bättre. För bästa möjliga förutsättningar inför försäljningen bör du därför ta hjälp av proffs på visningsstäd stockholm!

Boka visningsstäd Stockholm och frigör tid till annat

Det är både svårt och tidsödande att städa en bostad på djupet. En ordentligt utförd visningsstäd innefattar så mycket mer än att bara dammsuga och damma av möblerna. Du vill städa på ett sätt som faktiskt får en positiv inverkan på försäljningspriset. För att åstadkomma detta krävs en djupgående städning och rengöring av din bostad.

Det innebär att du kan frigöra en hel del tid till annat genom att lägga ut städningen på entreprenad. Tiden som frigörs kan du bland annat lägga på att leta efter din nya drömbostad. Du kommer även behöva lägga mycket tid på de praktiska momenten kring den kommande flytten.

En professionell städning är en bra investering

Avslutningsvis bör vi även nämna att ett väl utfört visningsstäd stockholm är en bra investering. Du kan nämligen få en bättre avkastning på den initiala investeringen genom att driva upp försäljningspriset för din bostad. Och när du väl har en köpare på kroken är det viktigt att ditt hem fortsätter att se städat och vackert ut. Först då kan du frigöra dess fulla potential!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd