×

Flytthjälp

Smidigare flytt med Flytthjälp Stockholm

Är du på gång att byta bostad och bävar inför allt jobb som en flytt innebär? Unna dig professionell flytthjälp i Stockholm - och njut av ett bostadsbyte som går både snabbare och smidigare och som därmed blir roligare.

flytthjälp stockholm

Boka Flytthjälp

På Novari Flytthjälp står vi gärna till tjänst när du ska flytta och önskar hjälp med att transportera dina möbler och tillhörigheter från din gamla till din nya bostad. Vi har lång erfarenhet av flytthjälp i Stockholm och kan således garantera dig en smidigare, snabbare och mer bekväm flytt. Känner du dig orolig över att något ska gå sönder? Ingen fara. Hos oss arbetar endast erfarna, noggranna och kompetenta medarbetare som hanterar allt ifrån möbler och speglar till minsta lilla inredningsdetalj med varsamhet och försiktighet.

Väljer du att anlita oss på Flytthjälp Stockholm kan du alltid känna dig lugn med att dina saker är i trygga händer.

Flytthjälp Stockholm med omnejd

Ett boende i Stockholm kan ligga såväl innanför tullarna och mitt i city, som långt ute i någon av stadens alla kranskommuner. Medan somliga flyttfirmor endast jobbar inom ett visst upptagningsområde, är vi behjälpliga med flytthjälp inom hela Stockholm - såväl centralt som mer avlägset. Vi anser att det ska gå att få riktigt bra flytthjälp oavsett var i stan man bor.

Bokar du in oss för flytthjälp i Stockholm ingår följande:

  • Lastning av möbler och kartonger
  • Säker transport av samtliga tillhörigheter från den gamla bostaden till den nya
  • Avlastning från flyttbil
  • Bärhjälp in i nya bostaden

En ordinarie tjänst för flytthjälp hos oss innebär att vi sköter allt kring lastning, frakt och avlastning. Packning och uppackning ingår inte i grundtjänsten, men går naturligtvis att köpa till om du så önskar. För mer detaljerad information om vilka tjänster för flytthjälp vi erbjuder i Stockholm och hur det fungerar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Skicka ett mail eller slå oss en signal så berättar vi mer.

Varför anlita flytthjälp vid bostadsbyte i Stockholm?

Något förenklat innebär en flytt att saker ska packas ned i den gamla bostaden, transporteras och sedan packas upp i den nya bostaden. Ett jobb man kan tycka borde gå ganska snabbt och enkelt.

Det gör det dock sällan. Inte ens om man bara har möbler och prylar för ett mindre boende.

En flytt är oftast betydligt mer krävande än vad man först räknar med. Både vad gäller tidsåtgång och mängden jobb det innebär. Genom att anlita oss för professionell flytthjälp när du byter bostad i Stockholm slipper du den mest fysiska biten med en flytt. Du slipper också tänka på att fråga vänner och familj om bärhjälp, samt att hyra en lastbil för att transportera dina saker. Vi ordnar alltsammans åt dig.

Tiden du får över kan du sedan använda till att komma i ordning i ditt nya hem istället.

Vill du anlita oss för flytthjälp i Stockholm? Skicka in en bokningsförfrågan med önskat datum, bostadens storlek samt mellan vilka adresser flytten ska ske - så hör av vi oss med ett offertförslag så snart som möjligt.

Välkommen!

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd