Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦🧹
×

Flyttstädning lägenhet pris

När man ska flytta från sin lägenhet är det viktigt att lämna den i gott skick. En flyttstädning kan därför vara nödvändig för att få tillbaka sin deposition från hyresvärden. Men vad kostar egentligen en flyttstädning för en lägenhet? Här går vi igenom några faktorer som påverkar priset.

För det första så påverkar storleken på lägenheten priset. En mindre lägenhet kommer självklart vara billigare att städa än en större lägenhet. Dessutom kan antalet rum, badrum och kök påverka priset. Ju fler rum och ytor som ska städas, desto mer tid tar det och desto dyrare blir det.

Flyttstädning lägenhet pris

För det andra så påverkar hur mycket städutrustning som behövs priset. Om man har städutrustning hemma kan det minska priset något, men om man behöver hyra eller köpa städutrustning så ökar kostnaden för flyttstädningen.

För det tredje så påverkar hur smutsig lägenheten är priset. Om lägenheten är mycket smutsig och har inte blivit städad på länge, kan det ta längre tid och vara mer arbetskrävande att städa den. Detta kan öka priset på flyttstädningen.

Så vad kan man förvänta sig att betala för en flyttstädning av en lägenhet? Priset kan variera mycket beroende på storlek, antal rum och smutsighetsgrad, men vanligtvis kan man räkna med att betala mellan 2000-5000 kr för en standardlägenhet. Det kan vara värt att jämföra olika företags priser och vad som ingår i städningen för att hitta det bästa alternativet för just dig.

För att summera, en flyttstädning av en lägenhet kan variera mycket i pris beroende på olika faktorer såsom storlek, antal rum, smutsighetsgrad och utrustning. Genom att jämföra priser och vad som ingår i städningen kan man hitta det bästa alternativet för att få sin deposition tillbaka från hyresvärden.

15 Mar 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd