Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Flyttstädning pris utan RUT

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och det är viktigt att hitta en pålitlig städfirma som kan göra jobbet till ett rimligt pris. Många väljer att använda sig av RUT-avdraget för att minska kostnaderna, men det är inte alltid en möjlighet. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på flyttstädning pris utan RUT och vad man bör tänka på när man väljer en städfirma.

När man söker efter flyttstädning pris utan RUT kan det vara en utmaning att hitta en städfirma som kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris. Men det finns alternativ att överväga, till exempel att anlita en mindre städfirma som inte tar ut höga avgifter. Det är dock viktigt att vara försiktig när man väljer en mindre firma, eftersom de kanske inte har erfarenhet och utbildning som krävs för att göra en bra flyttstädning.


Här finner ni prislistan. Om du vill räkna ut vad kostnad blir utan RUT så lägger du bara på 50% av summan.

En annan faktor som påverkar priset för flyttstädning är storleken på bostaden. Städning av en stor bostad kan vara betydligt dyrare än en mindre bostad, eftersom det tar längre tid och kräver mer arbete och resurser. Det är viktigt att ta hänsyn till bostadens storlek när man jämför priser mellan olika städfirmor.

När man söker efter en städfirma för flyttstädning är det också viktigt att kontrollera vilka tjänster som ingår i priset. Vissa städfirmor kan erbjuda en mer omfattande tjänst än andra, till exempel att rengöra ugnen eller tvätta fönstren. Att välja en städfirma som kan erbjuda en mer omfattande städtjänst kan vara värt priset, särskilt om det innebär att man slipper göra det själv eller anlita en annan firma för att utföra det.

När man väljer en städfirma för flyttstädning pris utan RUT är det också viktigt att kolla upp företaget noggrant. Det är en god idé att kontrollera recensioner från tidigare kunder och att kolla om företaget har några certifikat eller utbildningar som visar att de är kvalificerade för jobbet.

Sammanfattningsvis är det möjligt att hitta flyttstädning till ett rimligt pris utan att använda sig av RUT-avdraget. Det gäller att göra noggranna undersökningar, ta hänsyn till bostadens storlek och kolla upp städfirmorna noggrant. Genom att göra detta kan man hitta en pålitlig städfirma som kan göra jobbet till ett rimligt pris.

15 Mar 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd