Glöm inte att du får paketrabatt när du bokar Flytt&Städ med oss 📦

Gör eget städmedel

Gör eget städmedel - enkelt, billigt och miljövänligt!

Att använda miljövänliga alternativ till städprodukter är inte bara bra för miljön, utan också för din hälsa och ditt hem. Genom att göra ditt eget städmedel kan du undvika onödiga kemikalier och spara pengar samtidigt. Här är några enkla recept på hemgjorda städmedel som du kan prova själv.

  1. Allrengöringsmedel För att göra ett allrengöringsmedel behöver du bara blanda lika delar ättika och vatten i en sprayflaska. Du kan också tillsätta några droppar eterisk olja för att ge en härlig doft. Denna blandning fungerar utmärkt för att rengöra köksytor, badrum och fönster.

  2. Skurborste För att göra en effektiv skurborste behöver du bara blanda lika delar bikarbonat och vatten i en skål. Denna blandning fungerar utmärkt för att rengöra kakel, badkar och andra ytor som behöver skuras ordentligt. Applicera blandningen på ytan och låt den sitta i några minuter innan du skrubbar ytan med en borste.

  3. Möbel- och golvvax För att göra ett enkelt och effektivt möbel- och golvvax kan du blanda lika delar olivolja och citronsaft i en sprayflaska. Applicera blandningen på dina möbler eller golv och torka av med en trasa. Denna blandning fungerar också utmärkt för att polera silver och andra metallföremål.

Att göra ditt eget städmedel är enkelt, billigt och miljövänligt. Det finns många olika recept på hemgjorda städmedel som du kan prova på, och du kan enkelt anpassa dem efter dina behov. Så nästa gång du behöver rengöra ditt hem, prova att göra ditt eget städmedel och upplev fördelarna själv.

13 Mar 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Gör din bokning hos oss på Novari direkt här på hemsidan. Det ingår alltid 14 dagars garanti och gratis fönsterputs

Boka Flyttstäd